Falcó anuncia el Sí al pressupost municipal

Unknown

Després de negociar-lo, CiU ha decidit donar suport al pressupost municipal

El Grup Municipal de CiU va presentar al·legacions al pressupost i ha introduït algunes millores que augmenten les partides destinades al manteniment d’instal·lacions esportives, al servei de platges, a la salut pública i control de plagues.

Ferran Falcó, ha manifestat que “malgrat l’error que va suposar que el govern desatengués el Ple municipal en l’aprovació inicial i forcés l’aprovació “manu militari” per la via de la Junta de Govern Local i utilitzant la llei ARSAL aprovada pel PP, ha atès la petició de negociació que va fer el nostre grup i ha entès que la ciutat no mereix actituds polítiques tancades”.

En aquest sentit, l’anunci de vot favorable respon a “la voluntat expressa dels nostres regidors de treballar en positiu per Badalona” i ha recordat que, malgrat l’actitud inicial del govern “sempre hem treballat i treballarem en positiu per la ciutat”.

Badalona, 5 d’abril de 2016.

. Bookmark el permalink. Publicar un comentari o deixar un trackback: URL del Trackback.

Publicar un comentari

El teu correu mai serà compartit o publicat. Els camps obligatoris estàn marcats *

*
*

Pots fer servir etiquetes HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  • A Twitter

  • Falcó Badalona TV

    YouTube responded to TubePress with an HTTP 410 - No longer available
  • La Badalona que suma

  • Activitat a Facebook