Ferran Falcó: “La nostra llista és oberta i plural, i fuig del personalisme, del conservadorisme i de l’elitisme d’altres”

image2-4

El Museu de Badalona es va quedar petit en l’acte de presentació dels 27 membres de la llista de CiU a les eleccions municipals del 24 de maig

El candidat Falcó reivindica la feina feta durant els darrers quatre anys a l’oposició i reitera que l’objectiu de CiU és aconseguir l’alcaldia 

Dues-centes persones van omplir ahir la sala d’actes del Museu de Badalona per a assistir a l’acte de presentació pública de la llista de CiU per a les eleccions municipals del proper 24 de maig.

El candidat a alcalde de Badalona, Ferran Falcó, va destacar, després que cada membre de la llista intervingués per presentar-se, que “un equip no és una secta, i ha de tenir portes obertes i procurar que gent s’hi sumi”, posant com a exemple incorporacions d’independents o el fet que la candidatura és generacionalment diversa i territorialment plural, amb persones de diferents edats i de diferents barris.

Falcó va destacar que “aquest és un equip que defensa la feina feta i que té clar que volem l’alcaldia per a fer-ho millor, per fer que la ciutat avanci”. En aquest sentit, el número u de la candidatura va destacar que “la Badalona del Sí és un projecte positiu que té a veure a la gent que lluita, que treballa, que s’esforça, i que se’n surt”, i va voler posar de manifest que “hi ha un contrast evident amb altres projectes que es presenten a les eleccions”.

En aquest sentit, Falcó va apuntar que hi ha “el projecte personalista d’un líder populista que no busca deixar-se la pell pels altres, sinó només per ell mateix” i “el projecte conservador dels socialistes, que pensen que qualsevol passat va ser millor i que Badalona és seva i els ha de ser retornada”. Així mateix, Falcó va recalcar que “també hi ha el projecte elitista dels qui parlen ‘en nom del poble’, com si la resta no fóssim poble, amb l’afegit que amb prou feines s’entenen entre ells”. Davant aquestes ofertes electorals, Falcó va contraposar “el projecte col·lectiu, de progrés i ambiciós que representen les 27 persones que formen la llista de CiU a Badalona”.

A l’inici de l’acte es va projectar un vídeo que pretenia representar, a través de testimonis de membres de la llista, l’esperit de l’equip de persones que acompanya Falcó.

Badalona, 29 d’abril de 2015

. Bookmark el permalink. Publicar un comentari o deixar un trackback: URL del Trackback.

Publicar un comentari

El teu correu mai serà compartit o publicat. Els camps obligatoris estàn marcats *

*
*

Pots fer servir etiquetes HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  • A Twitter

  • Falcó Badalona TV

    YouTube responded to TubePress with an HTTP 410 - No longer available
  • La Badalona que suma

  • Activitat a Facebook