President Mas: “Entre la travessia central i el corredor del Mediterrani, Podemos tria la travessia perquè passa per Madrid”

0

En un dinar amb més de 100 persones a Badalona, Ferran Falcó i el president Mas fan una crida a votar Convergència en unes “eleccions generals són transcendentals perquè serem decisius”

El president de Convergència Democràtica de Catalunya i 129è president de la Generalitat, Artur Mas, ha assegurat aquest migdia que “entre la travessia central i el corredor del Mediterrani, Podemos tria la travessia perquè passa per Madrid”. El president de Convergència ha recordat la importància estratègica per a l’economia del país que té aquesta infraestructura que ha de resseguir el litoral català, connectant amb França. Per això, Mas i el cap de llista de Convergència a Badalona, Ferran Falcó, ha qualificat aquestes eleccions de “transcendentals” i han concretat que “segurament serem decisius”. “Allà es decideixen també temes de política fiscal, de mercat laboral, pensions; hi hem de ser i tenir la màxima força”, ha assegurat Mas, esperonant els presents a votar Convergència el proper 26 de juny.

El president Mas ha estat el convidat de campanya electoral en un dinar-col·loqui amb més de 100 persones a Badalona. “Qui us digui que no ve d’un diputat, s’equivoca”, ha concretat Mas, tot apuntant que “és important que un partit d’obediència catalana com Convergència hi sigui amb el màxim pes possible”.

El president Mas també ha situat la importància d’aquestes eleccions en l’actual context polític català. “El nostre partit està allunyat dels dos extrems, de l’extrema dreta de PP i C’s, i de l’extrema esquerra de Podemos i la CUP”, ha indicat, tot afirmant “que un partit com Convergència ha de sortir-ne reforçat”.

Finalment el president Mas ha posat en valor la figura del cap de llista de Convergència per la circumscripció de Barcelona, Francesc Homs. “Serà l’únic dels 350 diputats, perseguit per la Justícia i la Fiscalia espanyola per haver defensat la democràcia i haver fet possible l’anhel de llibertat dels ciutadans de Catalunya”, ha sentenciat.

. Bookmark el permalink. Publicar un comentari o deixar un trackback: URL del Trackback.

Publicar un comentari

El teu correu mai serà compartit o publicat. Els camps obligatoris estàn marcats *

*
*

Pots fer servir etiquetes HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  • A Twitter

  • Falcó Badalona TV

    YouTube responded to TubePress with an HTTP 410 - No longer available
  • La Badalona que suma

  • Activitat a Facebook