Sobre mi

Vaig néixer el 31 de juliol de 1969 a Badalona. Estic casat amb la Rosa, i sóc pare de dues nenes, la Marta i la Júlia, de 10 i 7 anys. Sempre he viscut a Badalona. Primer al centre amb la família, després a la Morera, i actualment a Canyadó. Sóc llicenciat en Història Moderna per la Universitat de Barcelona, i he fet quatre cursos de postgrau. Milito a Convergència des de l’any 1987.

Sóc regidor de Badalona des de l’any 2003. De 2007 a 2011 he estat el primer tinent d’alcalde de la ciutat, liderant l’àmbit que gestionava, entre altres, les polítiques de seguretat, de convivència i integració, o de desplegament de noves tecnologies. Actualment sóc president del grup municipal de Convergència i Unió a l’Ajuntament i diputat al Parlament de Catalunya.

M’agrada córrer. És un esport dur, que requereix molta disciplina i entrenament regular. Procuro córrer un mínim de tres cops per setmana. A banda d’un esport, és una bona manera de desconnectar, de descarregar tensió. També m’ha servit per conèixer bona gent que comparteix la passió de córrer. M’agrada ser de Badalona. És la ciutat rodona, completa. Una ciutat que en poca superfície està plena de contrastos en el paisatge físic i humà. Mar i muntanya. Barris antics i barris nous. Cases amb pati i grans blocs de pisos. Gent d’aquí i gent de fora. Caminets i grans avingudes. Miro de fer que els paisatges més negatius vagin millorant. Crec que ho estem aconseguint, però que encara ens falta molt camí per fer.

5 Comentaris

 1. Mrià Isidre Escudero
  Publicat 20 maig 2011 en 21:36 | Permalink

  Faran, estem al final de la campanya , per lo tant , et desitjo que després del teu esforç et premi conquerint la Alcaldia de Badalona .
  Cordialment ,
  Marià Isidre Escudero

 2. Josep Baraza i Terr
  Publicat 12 setembre 2011 en 21:15 | Permalink

  Estimat Ferrán, Perqué no feu una mociò de censura, i foteu fora en Xavi Albiol, és una vergonya per Badalona i per Catalunya.

  • Publicat 19 setembre 2011 en 16:47 | Permalink

   ja et vaig demanar de veure’t al juny….voldria parlar amb tu i la gent que em vàreu fer aquella carta….no pot ser? i us explico moltes coses, i us escolto, i ho parlem.

 3. juan antonio salguer
  Publicat 22 febrer 2013 en 13:53 | Permalink

  ferran ,como se te ocurre ir de honrado,tu sabes que eras consciente de todo lo de adigsa ,y lo que seria peor ,si no te enterabas de lo que pasaba en un edificio como tienes el valor de querer gobernar un municipio del tamaño del de badalona .le has contado a tu electorado el cafe que tomamos ?le as contado a la gente que no tuviste lo que hay que tener para denunciar lo que se te estaba contando?
  eres complice del saqueo de la generalitat y lo sabes ,
  permitiste el chantaje a mi persona ,y el privar a nuestros jóvenes de vivienda ,en beneficio de tu partido .pero la justicia llega

 4. Jordi Roca
  Publicat 3 maig 2013 en 16:07 | Permalink

  Creus que s’hauria de permetre que una persona que es trobi imputada en un procediment penal pugui accedir a un càrrec públic, ser Alcalde o presentar-se a unes eleccions?

Publicar un comentari

El teu correu mai serà compartit o publicat. Els camps obligatoris estàn marcats *

*
*

Pots fer servir etiquetes HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 • A Twitter

 • Falcó Badalona TV

  YouTube responded to TubePress with an HTTP 410 - No longer available
 • La Badalona que suma

 • Activitat a Facebook